Goedkope Ouku Tab Android 2.1 tablet gelanceerd

21 maart 2011 1 Minuut 1 Reacties
ouku-tab

In de wereld van de gadgets krijg je vaak waar je voor betaald. Sommige mensen willen heel graag een gadget als een nieuwe Android tablet en lopen graag het risico van een slecht presterend apparaat zolang het maar niks hoeft te kosten. Het onbekende Ouku Tab merk biedt deze kans met een goedkope tablet PC.

De Ouku Tab is voor 124,99 dollar te koop op Lightinthebox.com en is een 7 inch tablet met Android 2.1 als besturingssysteem. De tablet heeft 660MHz Rockchip processor, een scherm resolutie van 800 ij 480 pixels, een 0.3 megapixel camera en geïntegreerde Wifi. Je kunt ermee op het web surfen en applicaties downloaden van de Android Market. Alle elementen die je zou verwachten worden ondersteund, zoals GMail.

Het interne geheugen is 4G en kan uitgebreid worden met T-Flash cards. De Ouku Tab heeft een micro USB poort, koptelefoon aansluiting en een microfoon aansluiting. De batterij gaat ongeveer 4 tot 5 uur mee. Het kost niet veel, maar of het ook lang meegaat is altijd maar de vraag..

Reacties (1)