Gmailify: andere e-mailadressen te gebruiken in Gmail-app

18 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
gmail

Mocht je een ander e-mailadres binnen de Gmail-app gebruiken, dan loop je een hoop functies mis. Dat verandert nu Google Gmailify heeft geïntroduceerd. Door een account te koppelen, krijg je toegang tot bijna alle functies waar Gmail-gebruikers ook toegang tot hebben.

Gmailify je niet-Gmail-account voor meer features

Het is nu al een jaar mogelijk ook andere e-mailaccounts binnen Gmail te gebruiken die niet van Google zijn, maar dat betekent wel dat je enkele handige features mis zou lopen waar Gmail-eigenaars wel over beschikken. Vanaf nu is het mogelijk om alsnog een andere e-mailadres te koppelen en alsnog enkele functies van Gmail te krijgen, dankzij Gmailify. Op dit moment heb je daarvoor een Yahoo-, Outlook- of Hotmail-adres voor nodig, e-mailadressen van andere providers werken helaas nog niet. Wellicht verandert dit nog.

Je kunt Gmailify activeren binnen de bestaande Gmail-app wanneer je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Je krijg dan toegang tot de volgende features:

  • Spamfilter van Gmail
  • E-mails worden gesorteerd binnen bundels
  • Geavanceerde zoekfunctie
  • Reis- en hotelreserveringen verschijnen in Google Now
  • Al je mail op één plek
  • Betere notificaties op mobiele apparaten

Vooral de spamfilter van Gmail maakt de overstap het alleen al waard om van e-mailapplicatie te wisselen. Je vindt de Gmail-app binnen Google Play via de onderstaande link. Check ook de bovenstaande video van Google. Mocht de nieuwe versie nog niet actief zijn, check dan APK Mirror.

Gmail

Reacties (0)