Geruchten over de Microsoft Surface Pro 8 en Surface Go 3 steken de kop op

20 september 2021 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-surface-go-2

Microsoft moet binnenkort met een nieuwe line-up in de Surface-familie komen en als we de geruchten mogen geloven krijgen we in ieder geval een nieuwe Surface Pro 8 en Surface Go 3 te zien. 

Bij een Thaise retailers zijn al vermeende specificaties opgedoken van de Surface Go 3, de tablet van Microsoft. Het apparaat zou beschikken over een 10.5-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en draaien op een Intel Amber Lake-Y-chip. Verder komt de tablet met 4GB of 8GB aan werkgeheugen, 64GB of 128GB aan opslaggeheugen en een Intel UHD Graphics 615-gpu.

Microsoft zou het apparaat voorzien van  een 5 megapixel-webcam en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. Omgerekend zouden de prijzen uitkomen op 520 euro voor de 4GB-variant en 575 euro voor de 8GB-variant. De verwachting is dat Microsoft de Surface Go 3 op 22 september tijdens het Surface-evenement aankondigt.

Van de Surface Pro is een afbeelding opgedoken waar we al wat informatie uit kunnen halen. Zo zou de hybride laptop van Microsoft beschikken over een 120Hz-scherm en twee Thunderbolt-aansluitingen. Ook is het apparaat voorzien van een Intel Core-processor van de elfde generatie, een 13-inch scherm, vervangbare ssd’s en Windows 11. Volgens de geruchten zou de Surface Pro 8 een omgerekende prijs van zo’n 680 euro krijgen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)