Gelimiteerde Lava Red-versie van OnePlus 5T vanaf 6 februari te koop

05 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-5t-lava-red

Fabrikant OnePlus heeft laten weten dat de gelimiteerde Lava Red-versie van de populaire smartphone OnePlus 5T vanaf 6 februari te koop is. De smartphone is alleen voorzien van een ander kleurtje; voor de rest haal je gewoon nog dezelfde telefoon in huis.

OnePlus 5T in Lava Red

Vlak nadat OnePlus de OnePlus 5T in de verkoop deed, kwam er al een nieuwe versie aan het licht: de gelimiteerde Lava Red-versie. Destijds was de smartphone in z’n rode aanzicht te koop in Nederland of andere delen van de westerse wereld, maar daar komt vanaf morgen verandering in. De fabrikant heeft namelijk laten weten dat de rode OnePlus 5T vanaf morgen, 6 februari, in Europa te bestellen is. Het toestel heeft dezelfde prijs als de al bestaande modellen. Bestel je voor 9 februari, dan krijg je er een gratis priority-verzending bij.

De OnePlus 5T is een premium smartphone met een upper midrange prijskaartje. Het apparaat beschikt over een scherm van 6,01-inch en een schermverhouding van 2:1. De schermranden zijn erg dun en dat is één van de weinige optische verschillen tussen de OnePlus 5T en OnePlus 5. Daarnaast werkt het camerasysteem anders en zou je betere foto’s moeten kunnen maken in het donker, ten opzichte van het vorige model. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 835, 6 of 8 GB aan werkgeheugen en 64 of 128 GB opslaggeheugen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)