Gelekte roadmap toont de plannen van Huawei voor 2018

28 december 2017 1 Minuut 1 Reacties
Huawei Mate 10 Lite (1)

De Chinese smartphonefabrikant Huawei heeft behoorlijk grote plannen voor 2018. Vooral het eerste kwartaal van het jaar brengt flink wat nieuwe producten. Op een gelekte roadmap, die nog niet helemaal ingevuld lijkt te zijn, zien we dat het bedrijf in het eerste kwartaal van het jaar met vijf smartphones komt.

Nieuwe producten Huawei

Het bedrijf Electra, een Israëlische verkoper, kreeg onderstaande slide in handen en die laat de geplande nieuwe producten zien. Allereerst brengt Huawei in het komende kwartaal de Mate 10 Pro en de Mate 10 Lite uit, smartphones die het bedrijf in Europa al uitgebracht heeft. Vooral interessant zijn twee smartphones met de werknamen Maya en Salina. Dat zijn nieuwe producten die we nog niet kennen en vermoedelijk mid-range smartphones. Andere producten die het bedrijf uitbrengt zijn de Honor 1 en daarnaast komt het nog met een 360-graden camera.

In het tweede kwartaal van 2018 komt de Chinese fabrikant met zijn nieuwe vlaggenschip – naar verluidt de P20. Die toestellen zouden in februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd worden. Het derde kwartaal brengt ons verder nog een nieuwe Honor-telefoon en het vierde twee nieuwe modellen in de Mate-reeks.

Helaas is er verder nog niets bekend over de nieuwe apparaten van het Chinese bedrijf.

Reacties (1)