‘Gelekte renders tonen OnePlus 7 zonder pop-up camera’

16 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-7-render-1

Er zijn meer renders gelekt van de OnePlus 7. Dit keer is de telefoon te zien zonder de eerdergenoemde pop-up camera bovenop. De telefoon op de gelekte renders lijkt ontzettend veel op de eerder gelanceerde OnePlus 6T.

OnePlus 7: wel of geen pop-up camera?

Het begint er steeds meer op te lijken dat de OnePlus 7 straks in twee versies zal verschijnen. Zo hebben we tot op heden vaker het Pro-model gezien, met zijn pop-up camera, dan het reguliere model. Deze versie moet sterk gaan lijken op de OnePlus 6T en heeft zelfs een waterdruppelnotch met een frontcamera aan boord. Dat is goed te zien op de gelekte renders die zijn gepubliceerd door Onleaks. Vooralsnog lijkt het moeilijk de 6T en de 7 te onderscheiden, op een enkel detail (zoals de flitser aan de achterkant) na dan.

De OnePlus 7 zou verder ook over een fhd+-resolutie beschikken, net zoals de OnePlus 6T doet. Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn, aangezien een lagere resolutie ook staat voor een langere accuduur. Onder de motorkap zit hoogstwaarschijnlijk tenminste 6 GB aan werkgeheugen, evenals de Qualcomm Snapdragon 855-processor. de fabrikant zelf heeft er nog niets over bekendgemaakt, maar heeft eerder deze week wel al laten weten dat er woensdag iets bekendgemaakt wordt. Wat precies, dat gaan we dus over ongeveer 24 uur zien.

Reacties (0)