‘Galaxy TabPro S2 krijgt Intel Core i5 Kaby Lake-processor’

08 februari 2017 1 Minuut 1 Reacties
samsung-galaxy-tabpro-s-groot-6

Mogelijk is de Samsung Galaxy TabPro S2 langsgekomen bij de Amerikaanse keuringsdienst, waardoor er meer specificaties bekend zijn. Zo zou er een versie op de markt worden uitgebracht die wordt voorzien van een Intel Core i5 Kaby Lake-processor.

Galaxy TabPro S2 met Kaby Lake-processor – gerucht

De Samsung Galaxy TabPro S2 is mogelijk gespot bij de FCC, de Amerikaanse keuringsdienst voor alles dat betrekking heeft op communicatie. Zoals eerder al naar buiten kwam verschijnen er waarschijnlijk vier versies van de tablet (SM-W720, SM-W723, SM-W727 en SM-W728). Het scherm van de tablet zou 12,4-inch groot moeten zijn, wat 4-inch meer is dan zijn voorganger. Desondanks zou de tablet wel iets kleiner moeten zijn, wat betekent dat de S2 dunnere randen dan de eerste TabPro gaat krijgen (zie foto).

Over de specificaties onder de motorkap wordt gezegd dat variant SM-W727 wordt voorzien van een Kaby Lake Intel Core i5-processor, geklokt op 3,1 GHz en 4 GB aan werkgeheugen. De schermresolutie zou 2160 bij 1440 pixels moeten zijn. Daarnaast zou er 128 GB aan interne opslagruimte aanwezig zijn, evenals een sleuf voor een micro-sd-kaart. Verder zou er een camera van 13 megapixel op de achterkant zitten en zou er een frontcamera van 5 megapixel aanwezig zijn. Ook zou er een accu van 5070 mAh in de tablet zitten.

Daarnaast zou het apparaat worden voorzien van twee usb-type-c-poorten, een sim-kaartsleuf en een koptelefoonaansluiting. Ook zou er ondersteuning zijn voor bluetooth 4.1 en dualband wifi. Naast het bovengenoemde model, zou Samsung ook een versie met 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan opslaggeheugen willen uitbrengen. Mogelijk wordt deze hybride samen met de verwachten Samsung Galaxy Tab S3 aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2017, dat eind maart plaatsvindt in Barcelona, in Spanje.

Reacties (1)