Galaxy S8 Android 8.0 Oreo-update wordt nu uitgerold (in Duitsland)

08 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-foto-1

Samsung is klaar met de ontwikkeling van de Android 8.0 Oreo-update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. De update wordt nu uitgerold in Duitsland. Dat betekent dat de update ook snel kan arriveren in Nederland, maar wanneer is nog onduidelijk.

Oreo-update beschikbaar voor Galaxy S8

Eigenaars van de Samsung Galaxy S8 of S8+ hebben iets moois om naar uit te kijken. Samsung heeft namelijk in Duitsland officieel de Android 8.0 Oreo-update vrijgegeven, waardoor onze Oosterburen nu dus toegang krijgen tot alle nieuwe dingen die deze versie van het besturingssysteem kan aanbieden. Dat de update nu (eindelijk) wordt uitgerold, betekent natuurlijk dat de Oreo-update voor de smartphonereeks klaar is en ook elk moment kan arriveren in de Benelux, maar wanneer is helaas niet duidelijk.

De update in Duitsland weegt 487 MB en neemt ook meteen de beveiligingsupdate voor februari met zich mee. Oreo neemt natuurlijk een hoop dingen voor Android in het algemeen mee. Maar voor Galaxy S8-eigenaars gaan er nog een aantal andere dingen veranderen. Zo wordt de Samsung Experience (de Android-schil van het bedrijf) verder aangepast en moet je telefoon beter gaan presteren. Steeds meer smartphones draaien overigens op Android 8.0 Oreo, zoals bijvoorbeeld de HTC U11+ en de OnePlus 5T.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)