Galaxy S10 krijgt hdr-ondersteuning Netflix en vingerafdrukscanner kan wat hebben

04 maart 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s10-event-foto-3

Netflix heeft laten weten dat eigenaars van een Samsung Galaxy S10-model nu kunnen rekenen op content in high dynamic range. Daarnaast is de vingerafdrukscanner eens onder handen genomen. En wat blijkt? Die kan nog best wat hebben.

Netflix in hdr op Galaxy S10

Netflix heeft zijn ondersteuningspagina voor high dynamic range voorzien van een update. De toestellen Samsung Galaxy S10, S10+ en S10E staan er nu allemaal op, waardoor toekomstige eigenaars van de apparaten kunnen rekenen op content in hdr. Daarnaast is het gelukkig zo dat deze smartphones ook alle drie de beschikbare series en films in hd kunnen bekijken. In gerelateerd nieuws: de Qualcomm-processor Snapdragon 675, 710 en 855 kunnen ook allemaal Netflix-content in high definition aanbieden.

Daarnaast is de vingerafdrukscanner van de Galaxy S10 eens goed onder handen genomen. En wat blijkt? Dit onderdeel kan best wat hebben voordat het niet meer werkt zoals geadverteerd. Wanneer je lichte krassen op het scherm hebt (er is een in-display vingerafdrukscanner), dan hoef je je geen zorgen te maken over het functioneren van de scanner. We gaan ervan uit dat niet iedereen zijn nieuwe smartphones met messen bewerkt, dus in dat opzicht kun je erop rekenen dat je toestel goed blijft functioneren wanneer er lichte krassen op zitten.

Reacties (0)