‘Galaxy Note 9 gespot in benchmark, krijgt Android 8.1 mee’

29 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-8-foto-6

De Samsung Galaxy Note 9 is gespot in een benchmark, waardoor we nu mogelijk al weten wat voor specificaties het toestel meekrijgt. Daarnaast is uit de informatie op te maken dat het toestel direct uit de doos zal draaien op Android 8.1 Oreo. Uiteraard is de informatie niet bevestigd door Samsung.

Samsung Galaxy Note 9 gespot in benchmark – gerucht

De Samsung Galaxy Note 9, met modelnummer SM-N960U, is mogelijk opgedoken in een benchmark. Dit is de eerste keer dat het toestel is gespot met Android 8.1 Oreo aan boord. Het model dat is opgedoken, is bedoeld voor de Amerikaanse markt. Dat is op te maken uit het modelnummer, maar ook door het feit dat er een Qualcomm-processor wordt gebruikt, namelijk de Snapdragon 845. De internationale, en dus ook Europese, versie van de Note 9, zal hoogstwaarschijnlijk gaan draaien op de Samsung Exynos 9810-processor.

Mogelijk wordt de Galaxy Note 9 ook geleverd met 6 GB aan werkgeheugen, net zoals de Samsung Galaxy S9+. Er bestaan nog wel een aantal hardnekkige geruchten over het model. Zo is de geruchtenmolen er nog niet over uit of de vingerafdrukscanner op de achterkant of juist onder het scherm komt te zitten. Mocht het toch zo zijn dat de vingerafdrukscanner onder het scherm komt te zitten, dan is dit de eerste Samsung-smartphone die dit heeft. Zoals het er nu naar uitziet wordt de Note 9 in augustus aangekondigd.

Reacties (0)