Gaat de Microsoft Surface voor Windows RT tablet 350 dollar kosten?

08 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-Surface-tablets

Microsoft laat ons nog steeds in spanning over de prijs en beschikbaarheid van haar Surface tabets. Het enige wat we tot nu toe vernomen hebben van de softwaregigant is dat de Surface tablets vanaf 26 oktober middernacht in de VS te koop zijn en dat de prijs ergens tussen de 300 en 800 dollar zal liggen. Toch lijkt er vandaag meer duidelijkheid over de prijs gevonden te zijn.

Surface voor Windows RT

De website Softpedia heeft een op een actiepagina waar je een Surface tablet kunt winnen de mogelijke prijs gespot. Hier wordt namelijk aangegeven dat de winkelwaarde van de weg te geven Surface tablet ongeveer 350 dollar (270 euro) bedraagt. Om welke Surface variant het gaat wordt niet gemeld, maar de kans is redelijk groot dat het om de variant met het Windows RT besturingssysteem gaat.

Prijs Windows RT tablets

Als deze prijs blijkt te kloppen heeft Microsoft een tablet in handen die nogal een flink marktaandeel zou kunnen pakken. Andere Windows RT tablets die reeds gelanceerd zijn hebben een prijs van 600 tot 700 euro gekregen. Zo moet de Samsung ATIV Tab 699 euro gaan kosten en heeft de ASUS Vivo Tab RT een (waarschijnlijke) prijs van 599 euro meegekregen.

Lancering Surface tablets

Op 25 oktober lanceert Microsoft de Surface tablets officieel tijdens een evenement in de VS. Op die datum worden waarschijnlijk ook de prijzen bekendgemaakt en hopen we meer informatie over de Nederlandse beschikbaarheid te krijgen.

Reacties (0)