Foto’s nooit uitgebrachte Motorola Xoom 3 duiken op

03 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
Motorola-Xoom-2

Een Chinese bron heeft vandaag foto's van wat mogelijk de 10.1-inch Motorola Xoom 3 met een kevlar achterzijde was online gezet.

Motorola heeft op het gebied van tablets nooit een echte indruk kunnen maken. Het bedrijf was één van de eersten met een Android tablet maar daarna ging het snel bergafwaarts. Het is alweer even geleden dat Motorola de Xoom 2 (hierboven afgebeeld) en Xoom 2 Media Edition op de markt bracht en daarna hebben we niks meer van het door Google overgenomen bedrijf vernomen. Toch lijkt er ooit nog een derde generatie Xoom tablet in ontwikkeling te zijn geweest.

Een Chinese bron heeft vandaag foto’s (zie galerij hieronder) van wat mogelijk de Motorola Xoom 3 was online gezet. Uit de foto’s kunnen we opmaken dat het om een tablet met een formaat van rond de 10-inch gaat die is uitgerust met een Kevlar(achtige) achterzijde. Dit materiaal is niet alleen stevig en krasbestendig maar ook zeer licht.

Het lijkt erop dat het om een tablet gaat die niet meer in ontwikkeling is en waarschijnlijk ook de markt niet meer zal bereiken. Volgens de bron van de afbeeldingen draait de tablet namelijk op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een al oudere versie van Android. Daarbij is dit specifieke model ontwikkeld voor Verizon, de Amerikaanse telecomprovider. Het 4G-logo toont aan dat de tablet over een 4G-module voor snel mobiel internet beschikt.

Advertentie

Motorola is onlangs overgenomen door het Chinese Lenovo, wat de kans op een nieuwe tablet onder de vlag van Motorola alsmaar kleiner maakt. Lenovo heeft zelfs inmiddels een uitgebreid assortiment tablets, van goedkope instapmodellen tot high-end convertibles.

Reacties (0)