Fortnite krijgt wederom een crossover met de Avengers

23 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
fortnite-avengers

Epic Games en Marvel hebben aangekondigd dat de razend populaire game Fortnite wederom een crossover krijgt met de Avengers. Helaas is op moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk wat de crossover precies gaat brengen naar de digitale speeltuin.

Nieuwe crossover van Avengers en Fortnite

De Avengers komen terug naar Fortnite, maar in welke mate of wat voor manier is momenteel helaas nog onduidelijk. De enige beschikbare informatie is de bovenstaande afbeelding met daarop een Fortnite-personage, dat het schild van Captain America vast heeft. Het evenement moet op 25 april gaan beginnen, een dag voordat de bioscoopfilm officieel in de bioscoop te zien is. Dit is niet de eerste keer dat Marvel en ontwikkelaar Epic Games samenwerken: vorige jaar werd Thanos al in de wereld van Fortnite geplaatst.

Thanos, en de speler die de controle had over het personage, had toegang tot zijn Infinity Gauntlet, waardoor er allerlei gekke dingen mogelijk waren die normaliter niet konden. Mogelijk zien we deze keer dus iets rondom het schild van Captain America gebeuren. En anders is het nog mogelijk dat er verschillende wapens en krachten kunnen worden geïmplementeerd. Daarnaast is het nog mogelijk dat er verschillende nieuwe outfits, dansjes en emotes worden toegevoegd, allemaal gebaseerd op de Avengers-personages.

Reacties (0)