Gelekte Fortnite Chapter 2-trailer laat glimp van nieuwe eiland zien (update)

15 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
fortnite-chapter-2-lek

Er is een trailer gelekt waarin we een glimp kunnen opvangen van het nieuwe eiland dat in Fortnite Chapter 2 geïntroduceerd wordt. Momenteel kunnen spelers de game niet spelen, omdat Epic Games letterlijk de wereld in een zwart gat heeft opgezogen.

Update 11:59: Inmiddels is de update voor Chapter 2 van Fortnite beschikbaar en kunnen spelers hem downloaden. Of je ook meteen aan de slag kunt, is nog een tweede — maar je kunt je in elk geval voorbereiden op alle nieuwe gameplayelementen en de nieuwe map.

Fortnite Chapter 2-trailer gelekt

Sinds afgelopen zondagavond kijken Fortnite-spelers over heel de wereld naar een zwart gat. Fortnite is niet meer te spelen op dit moment en spelers wachten rustig af totdat ontwikkelaar Epic Games met nieuws komt. Ondertussen is er een trailer gelekt waarin Fortnite Chapter 2 wordt onthuld. De titel van de video laat ook zien dat we na seizoen tien teruggaan naar seizoen één, maar dat we nog steeds te maken krijgen met battle passes. Je kunt de video hieronder bekijken (totdat die wordt verwijderd, natuurlijk).

De trailer lijkt te bevestigen dat we inderdaad een nieuwe map gaan krijgen. Er zijn nieuwe locaties zichtbaar in de video, zoals een rivier, een energiecentrale, een strand, vijver en meer. Ook kunnen spelers straks waarschijnlijk vissen, varen, zwemmen en op een springstok rond stuiteren. Ook komen er mogelijk nieuwe manieren van ervaringspunten verzamelen aan: zo krijg je medailles voor headshots, het openen van een kist en het neerhakken van een boom. In de trailer zie je mogelijk nog meer dingen die je kunt verwachten.

Reacties (0)