[update: uitverkocht] Flash sale van Eve V-tablet nu aan de gang

14 december 2017 2 Minuten 0 Reacties
Review-eve-v-1

Wie zijn zinnen heeft gezet op de aanschaf van een Eve V-tablet, een goede en goedkope concurrent van de Microsoft Surface Pro, kan nu de flash sale van het Finse bedrijf bezoeken. Op www.eve-tech.com is die nu - donderdagavond - aan de gang.

Flash sale

De voorgaande flash sale vond plaats op 4 december. Hoewel Eve Tech aan Tabletsmagazine geen cijfers heeft onthuld, meldden andere media dat er binnen drie uur 75.000 exemplaren van de Eve V over de virtuele toonbank zijn gegaan. Een flink aantal is bij Nederlandse klanten terecht gekomen, meldt het bedrijf aan Tabletsmagazine.

Geen voorraden

Buiten de flash sales is het lastig om aan de tablet te komen. Eve Tech houdt geen voorraden bij, om kosten te drukken. Dat betekent dat pas aan de productie van een tablet wordt begonnen als er een bestelling binnen is. Dat duurt een maand. De tablets worden in China gemaakt. De eerste maanden van dit jaar is het orderboek al dik gevuld, meldt Eve Tech aan ons.

Windowskoningin

Tabletsmagazine heeft als enig medium in Nederland de kans gehad om de Eve V te testen. De tablet is door ons buitengewoon goed beoordeeld, met een 9. Wij kroonden de tablet tot nieuwe koningin van de Windowstablets. De tablet is in vijf varianten te krijgen, vanaf een Intel M3 tot aan een Intel Core i7-processor. Die laatste, en duurste variant, loopt volgens Eve Tech het best.

Advertentie

Varianten

De goedkoopste variant, met Core m3-processor, kost in Europa 799 euro. Twee Intel Core i5-exemplaren kosten 1199 en 1549 euro. Het verschil zit in het aantal gigabytes aan ram en opslaggeheugen. Dat geldt ook voor de Core i7-exemplaren, die 1649 en 1999 euro kosten. Tabletsmagazine heeft de populairste tabletvariant getest, die 1649 euro kost, en behalve de Intel Core i7 van de zevende generatie, ook 16GB ram en 512GB opslaggeheugen aan boord heeft.

Review

Onze review van de Eve V is hier terug te lezen. De flash sale is te bezoeken via de link bovenin dit artikel.

[Update 0.00 uur] De tablets zijn binnen drie uur uitverkocht en de flash sale is beëindigd. Binnenkort wordt weer een nieuwe verkoopactie gestart, wordt op de site van Eve Tech beloofd. Houd deze site in de gaten voor nieuws hierover.

Reacties (0)