Essential belooft de camera te verbeteren op de volgende smartphone

09 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
essential-phone-nieuwe-kleuren-achterkant

De fabrikant van de Essential Phone heeft in een reactie laten weten dat het volgende toestel van het bedrijf een veel betere camera gaat krijgen. Gebruikers en recensenten zijn namelijk helemaal niet te spreken over de kwaliteit van de camera op de achterkant.

Opvolger Essential Phone krijgt betere camera

De Essential Phone was een unieke smartphone, totdat Apple de iPhone X lanceerde. Hoewel veel mensen enthousiast zijn over de smartphone, was iedereen het er eigenlijk wel over eens dat de camera teleurstelde. Zo was het zo dat de officiële camera-app een zooitje was, toen het apparaat gelanceerd werd. Het probleem met de app is inmiddels opgelost, maar over het algemeen bestaat nog steeds de indruk dat de smartphone niet in staat is dezelfde kwaliteit foto’s te maken als andere grote vlaggenschepen van dit moment.

Maar er is hoop aan de horizon. Fabrikant Essential heeft het probleem namelijk erkent en belooft beterschap. Niet voor dit toestel, maar voor de opvolger. Linda Jiang, hoofd van industrial design bij het bedrijf, zegt in een interview met Business Insider, dat de volgende smartphone een veel betere camera krijgt.

In general, one thing that we got hit hard with was the quality of our camera, and we’re really looking forward to improving that with our next-gen, making sure that we’re listening to our customers and their pain points… We’re going to make it better for you.

Nu is het natuurlijk de vraag wat de fabrikant precies gaat introduceren. Waarschijnlijk wordt die opvolger aanstaande zomer gepresenteerd, dus we hoeven niet lang meer te wachten op dat nieuws.

Reacties (0)