Eredivisie Live Go: Live voetbal kijken op je tablet

16 juli 2012 1 Minuut 0 Reacties
Eredivisie-Live-Go

Eredivisie Live en Ziggo introduceren op 1 augustus een nieuwe dienst die het mogelijk maakt Eredivisie Live uitzendingen te kijken op alle apparaten in huis. De dienst heeft de naam Eredivisie Live Go meegekregen en zorgt ervoor dat je ook via je tablet en smartphone live voetbalwedstrijden, interviews en analyses kunt bekijken.

Met Eredivisie Live Go krijg je één abonnement waarmee je dus toegang hebt tot alle online en mobiele diensten van Eredivisie Live. Arno de Jong, Directeur Media & Marketing van de zender geeft aan dat Eredivisie Live meer is dan alleen TV. Met deze dienst wil de zender dat gebruikers altijd en overal kunnen beschikken over de uitgezonden programma’s. Ziggo geeft aan dat Eredivisie Live Go perfect binnen de TV Overal strategie past. De digitale tv provider heeft onlangs de Ziggo TV App, HBO en de HBO GO App gelanceerd en de volgende stap is Eredivisie Live Go.

Voor 12,95 euro per maand krijg je toegang tot Eredivisie Live op je PC, laptop, smartphone en tablet. Om van de dienst gebruik te maken heb je de iPhone/iPad of Android app (gratis te downloaden in de itunes store en google play) nodig of kun je inloggen via m.eredivisielive.nl. Eredivisie Live TV abonnees van Ziggo kunnen vanaf 1 augustus automatisch gebruik maken van de dienst.

Let wel; live wedstrijden kunnen alleen via Wifi bekeken worden. Andere programma’s, samenvattingen en analyses kunnen ook middels een 3G verbinding bekeken worden.

Meer informatie vind je op website van Eredivisie Live.

Reacties (0)