Eerste seizoen Fortnite Chapter 2 gaat door tot februari 2020

21 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
fortnite-chapter-2

Epic Games heeft bekendgemaakt dat het eerste seizoen van Fortnite Chapter 2 doorloopt tot aan februari van volgend jaar. Dat betekent dat je meer tijd hebt voor het verzamelen van de beloningen die bij de Battle Pass van dit verlengde seizoen horen.

Langer seizoen voor Fortnite Chapter 2

Afgelopen oktober ging Fortnite even op zwart, om niet lang daarna keihard terug te keren met een nieuwe look, een nieuwe kaart en een nieuw seizoen van twee maanden waarin je nieuwe beloningen kunt vrijspelen die bij de Battle Pass horen. Nu heeft Epic Games, de uitgever en ontwikkelaar van het spel, bekendgemaakt dat dit seizoen wordt verlengd tot februari 2020. Het bedrijf heeft weinig uitleg gegeven over de keuze, maar vertelt wel dat we binnenkort meer updates mogen verwachten die bij de kerst passen.

Spelers van Fortnite Chapter 2 mogen in die periode nieuwe functies, gratis beloningen en een “live experience” verwachten die ze “niet willen missen”. Wellicht komt er een nieuwe grote vijand aan die alle spelers samen moeten verslaan, maar op dit moment is dat niet duidelijk. Vorig jaar was er ook een speciaal evenement aan het einde van het jaar, met speciale beloningen en uitdagingen voor spelers. Het lijkt erop dat Epic Games deze zet nu wil herhalen. We zullen dus nog even moeten wachten op de invulling daarvan.

Reacties (0)