Eerste screenshots iOS 7 op de iPad duiken op

16 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
iOS-7-iPad

Vorige week onthulde Apple tijdens WWDC 2013 het nieuwe iOS 7 besturingssysteem voor de iPhone, iPod en iPad. Echter werd tijdens de presentatie alleen gesproken over de iPhone en werden er ook alleen screenshots getoond en demonstraties gegeven waarin de iPhone centraal stond. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd hoe iOS 7 eruit ziet op de iPad en vandaag zijn de eerste screenshots opgedoken.

Screenshots iOS 7 op de iPad

Via Twitter zijn een aantal screenshots van iOS 7 op Apple’s iPad verspreid waarin we duidelijk kunnen zien dat dezelfde stijl als we op iPhone screenshots zagen doorgevoerd wordt. Apple heeft compleet nieuwe icons voor alle applicaties ontwikkeld, heeft de software van een strakker en simpeler design voorzien, en heeft een aantal nieuwe functies toegevoegd.

Op dit moment is er nog geen bètaversie van iOS 7 voor de iPad beschikbaar. Deze afbeeldingen zijn dan ook gemaakt middels een iOS 7 emulator voor de iPad en bevatten functies die direct uit de software voor de iPhone komen. De screenshots geven dus meer een idee van hoe het eruit gaat zijn in plaats van hoe het precies zal werken.

iOS-7-iPad-3

iOS 7 in de herfst beschikbaar

De bètaversie van iOS 7 voor de iPad wordt ergens in de komende weken verwacht waarna ontwikkelaars ermee aan de slag kunnen. De uiteindelijke update voor bezitters van een iPad, iPod of wordt in de herfst van dit jaar uitgerold.

Lees meer over welke nieuwe functies van iOS 7 wel en niet beschikbaar zijn voor jouw iPad.

Reacties (0)