DWiT: Deze Week in Tablets #99

27 november 2013 1 Minuut 0 Reacties
podcast-retina

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we onder meer Android 4.4 KitKat voor de Nexus 7.

Hoewel het deze week redelijk stil is geweest op het gebied van tabletnieuws hebben we toch wat interessante zaken te bespreken in de podcast. Zo hebben we het over de komst van Android 4.4 KitKat naar de Nexus 7 en hoe je de Google Experience Launcher kunt installeren, bespreken we de belangrijkste verschillen tussen de iPad mini retina en iPad Air, én hebben we het over de nieuwe ‘premium tablets’ die Gigaset naar Nederland brengt. Daarnaast staan we kort stil bij Black Friday en kijken we naar de ASUS MeMO Pad tablets die we deze week aan een uitgebreide review onderworpen hebben.

Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed, download de podcast als MP3 of beluister de podcast in je browser.

Gerelateerde tablets artikelen

Reacties (0)