DWiT: Deze Week in Tablets #39

18 juni 2012 1 Minuut 0 Reacties
DWiTpost

Zelfs op dagen dat we niet helemaal fit zijn én een weer een nederlaag van Oranje achter de kiezen hebben is er tijd voor een podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

/p>

Deze week hebben we het over drie tablets die we ter review hebben gehad de afgelopen week: de Point of View ProTab 2 IPS, de Yarvik TAB364 en de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1). Daarnaast kijken we natuurlijk even naar het nieuwe iOS 6 besturingssysteem dat Apple vorige week aangekondigd heeft en bespreken we de geruchten over de mogelijke tablet die Microsoft komende nacht samen met Barnes & Noble zal presenteren.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Reacties (0)