DWiT: Deze Week in Tablets #51

17 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
DWiTpost

Nog één podcast verwijderd van een jaar lang elke week tablet nieuwtjes bespreken! Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week staan we natuurlijk uitgebreid stil bij de iPhone 5 presentatie van Apple. Het is misschien geen tablet maar wel één van de meest populaire mobiele producten van dit moment. Daarnaast hebben we het over de mogelijke komst van Amazon naar Nederland, zogenaamde forks van Android en live TV kijken op je iPad middels de UPC Horizon TV App. Ook bespreken we onze eerste indrukken van de Point of View ProTab 3 XXL IPS en de Samsung Galaxy Note 10.1.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Reacties (0)