DWiT: Deze Week in Tablets #35

14 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
DWiTpost

Net als iedere maandag is het vandaag weer tijd voor de podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

/p>

Deze week hebben we het onder meer over luidsprekerdocks voor tablets die als paddenstoelen uit de grond schieten, display problemen voor de ASUS Transformer Pad 300 en de beperking die Microsoft oplegt wat betreft de browserkeuze in Windows RT. Verder bespreken we een aantal korte nieuwtjes over de iPad, het feit dat Vodafone tethering en persoonlijke hotspot nu mogelijk maakt en kijken we naar de uitgelekte Archos roadmap met nieuwe tablets die we dit kwartaal nog kunnen verwachten.

[powerpress]

Advertentie

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Reacties (0)