Drie games waarin je moet schieten voor op je tablet

19 juni 2015 3 Minuten 0 Reacties
hitman-sniper-feature

Games waarin je moet schieten zijn vandaag de dag populairder dan ooit, daarom bekijken we er vandaag drie die je op je tablet kunt spelen. Naast de game Hitman: Sniper, waarin je doelwitten met een sniper neerhaalt, bekijken we nog twee opmerkelijke titels.

Games waarin je moet schieten

Je kunt er niet meer omheen: games waarin je moet schieten. Vandaag de dag heb je populaire gameseries als Call of Duty en Battlefield die veelal online en in groepsverband worden gespeeld, maar de games uit die series die voor tablets verschijnen zijn vaak heel anders. Vandaag bekijken we drie compleet verschillende games waarin het de bedoeling is om flink te knallen of juist met mate, zodat er ongetwijfeld wel een game voor je tussenzit die je zou kunnen uitproberen. En nee: deze spellen zijn niet geschikt voor jonge kinderen.

Deus Ex: The Fall (1,27 euro / 6,99 euro)

Deus Ex: The Fall is niet zomaar een game waarin het overhoop knallen van vijanden het enige doel is: het is een heuse verhaalaangedreven rpg waarin je in de schoenen stapt van het personage Ben Saxon. Hij onderzoekt een complottheorie die zijn leven bedreigt. Omdat de game zich in 2027 afspeelt – het jaar waarin menselijke augmentatie, technologische ontwikkelingen en vraagstukken over dat alles hoogtij vieren, bevind je je in een ontzettend interessante situatie. Deus Ex: Human Revolution (PS3, 360, pc) is ook echt een aanrader.

Deus Ex: The Fall

Hitman: Sniper (4,99 euro)

De titel van de game Hitman: Sniper laat weinig tot de verbeelding over. In dit spel, dat ongeveer een jaar geleden is aangekondigd, speel je als een huurmoordenaar die de taak krijgt verschillende doelen te elimineren. Dat doe je niet zoals je dat mogelijk al gewend was, omdat je bekend bent met de Hitman-serie waarin je op allerlei creatieve manieren je tegenstanders omlegt. Nee, dit keer heb je alleen een sniper tot je beschikking en sta je veilig van een afstand je werk te doen. Je kunt echter nog wel een beetje creativiteit kwijt.

Hitman: Sniper

Terminator Genisys: Revolution (gratis)

De game Terminator Genisys: Revolution was het eerste spel dat gebruikmaakte van het nieuwe systeem binnen Google Play, waar je je van tevoren kon aanmelden voor nieuwe applicaties en games. Het is een rechttoe-rechtaan shooter waar lekker knallen gewoon centraal staat, zonder dat je je echt bezig hoeft te houden met het verhaal. Hoewel dat verhaal puur popcornvermaak is: het is het jaar 2028 en je moet als John Connor de mensheid zien te redden. Die staat namelijk op het punt om uit te sterven. Pas onderweg op voor de in-app-aankopen.

Terminator Genisys: Revolution

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (0)