‘Dit is de prijs van de goedkoopste versie van de Samsung Galaxy S10’

04 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s10e-lek

Zoals het er nu naar uitziet zal de goedkoopste optie van Samsung Galaxy S10 een prijskaartje van minder dan 900 dollar krijgen. Dit toestel zal het waarschijnlijk moeten opnemen tegen de iPhone XR-modellen, maar die strijd kan dan nog wel eens lastig worden.

Goedkoopste versie van de Samsung Galaxy S10

Als we alle geruchten mogen geloven dan brengt Samsung dit jaar niet twee, maar drie versies van zijn Galaxy S-vlaggenschip uit. Winfuture heeft niet alleen een afbeelding van het goedkoopste model te pakken gekregen, ook is er door die website een prijs naar buiten gekomen. De prijs wordt naar verluidt 859 dollar; omgerekend 750 euro, exclusief belastingen. De Galaxy S10E, zoals die nu wordt genoemd, krijgt dan een scherm van 5,8-inch, dikkere schermranden, een kleinere accu en twee camera’s aan de achterkant.

Dit toestel zou het moeten gaan opnemen tegen de iPhone XR van Apple. Qua specs en design zou dat misschien nog prima kunnen, maar de prijs ligt wel fors hoger. Qua doelgroep lijken de toestellen in elk geval op elkaar: mensen die op zoek zijn naar vlaggenschepen, maar daar niet hun vakantie voor willen opgeven (ook al is tenminste 750 euro nog steeds een prima bedrag voor een vakantie). Waarschijnlijk gaat Samsung deze versie van de Samsung Galaxy S10 ook tijdens het Samsung Unpacked-event op 20 februari aankondigen.

Reacties (0)