Deze iPhones en iPads krijgen de update naar iOS 12

05 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
Apple-iOS-12

Gisteren was het dan eindelijk zover; Apple kondigde de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem aan. De belangrijkste vernieuwing is eigenlijk geen vernieuwing, maar wel goed nieuws voor bezitters van een oudere iPad of iPhone.

Apple gaat namelijk deze toestellen een stuk sneller maken.

Wat is er nieuw in iOS 12?

Tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) 2018 heeft Apple officieel iOS 12 onthuld. Dit is de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem dat na de zomer beschikbaar is voor alle apparaten die momenteel op iOS 11 draaien. De update brengt een aantal verbeteringen op het gebied van prestaties met zich mee. Zo openen apps tot veertig procent sneller, verschijnt het toetsenbord vijftig procent sneller in beeld en kan het systeem prestaties snel bijstellen wanneer nodig. In ons artikel over iOS 12 vind je een overzicht van alle vernieuwingen en verbeteringen.

Deze iPhones en iPad krijgen de update naar iOS 12

iOS 12 is dus goed nieuws voor veel eigenaren van een iPad of iPhone. Apple rolt de nieuwste versie van het besturingssysteem namelijk uit naar een groot aantal toestellen, zelfs de wat oudere modellen. Zo krijgt de iPhone 5s ook nog een update. Simpel gezegd krijgt jouw iPad of iPhone iOS 12 als dit toestel ook naar iOS 11 geüpdatet is. Hieronder vind je een overzicht van alle iPads en iPhones die de update kunnen verwachten. De update wordt in het najaar automatisch uitgerold.

iPhone

iPad

iPod touch

  • iPod touch (zesde generatie)

Reacties (0)