Dell Latitude 7220 Rugged Extreme gepresenteerd

30 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
dell-latitude-7220-rugged-extreme

Dell heeft de Dell Latitude 7220 Rugged Extreme gepresenteerd. De tablet is in staat zware omstandigheden te weerstaan: van fabriekshal tot in ambulances en van zandstormen tot en met poolomgevingen.

Dit is de Dell Latitude 7220 Rugged Extreme

De rugged 12”-tablet die vandaag geïntroduceerd is, is ontworpen om gebruikers onderweg mobiel en verbonden te houden zodat ze productief blijven. De nieuwe productkenmerken omvatten onder meer een verbeterd Full HD-scherm van 1000 nits met anti-weerspiegelende coating. Daardoor kunnen gebruikers hun informatie bekijken en tonen zelfs wanneer ze buiten in direct zonlicht staan. Het multi-touchscreen is ook te bedienen met handschoenen aan en ondersteunt dus meerdere aanrakingen tegelijkertijd.

De Dell Latitude 7220 Rugged Extreme is te configureren naar eigen wensen, met opties zoals de laatste achtste generatie Intel Core-processors, en betrouwbare PCIe solid state drives. Ook heeft de tablet MIL-STD-810G/H-tests doorstaan en een ip65-classificatie voor de bescherming tegen stof, vuil en waterdichtheid. Daarnaast heeft het apparaat een Class1, Dision 2-certificering voor schadelijke omgevingen. Ook is een valtest van 1,2 meter ondergaan en is het getest voor het werken in temperaturen van -29 tot 98°C.

Dankzij 802.11ax wifi, wereldwijde 4g/lte breedband en toewijsbare rf-opties voor wwan, wLan en gps blijven gebruikers gemakkelijk verbonden. Optioneel zijn de twee hot-swappable batterijen en een oplader voor onderweg, zodat je kunt blijven doorwerken. Met de ingebouwde infraroodcamera en Windows Hello-gezichtsherkenning kunnen gebruikers veilig en snel inloggen. Daarnaast kun je kiezen voor een optionele vingerafdrukscanner en een contactloze of gewone smartcardlezer, voor extra beveiligingsopties.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Dell Latitude 7220 Rugged Extreme-tablet is bovendien compatibel met de meeste bestaande Latitude Rugged Extreme-dockingstations voor voertuigen en bureaus, en ook met accessoires van de vorige generatie. De nieuwe Latitude 7220 Rugged Extreme is beschikbaar vanaf 29 oktober 2019, voor een verkoopadviesprijs vanaf 1.710 euro.

Reacties (0)