De Surface Go is vanaf nu beschikbaar in Nederland

28 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Microsoft-Surface-Go

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Surface Go, het kleinste Surface-model tot nu toe, vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland. Het apparaat wordt geleverd in twee configuraties en het goedkoopste model is verkrijgbaar met een adviesprijs vanaf 449 euro.

Surface Go nu te koop

Microsoft heeft middels een persbericht laten weten dat de Surface Go, het kleinste Surface-model dat tot nu toe is uitgebracht, vanaf nu verkrijgbaar is in Nederland. De Go is klein maar krachtig met een zevende generatie Intel-processor, de Intel Pentium Gold Processor 4415Y. Daardoor krijg je toegang tot een volwaardige versie van Windows 10 en Office 365. Je kunt er onderweg, maar ook thuis mee werken. Daarnaast kun je natuurlijk op het internet surfen, een film kijken of een minder zware videogame spelen.

De Surface Go is beschikbaar in twee configuraties. De versie met 64 GB opslag en 4 GB werkgeheugen is voor consumenten verkrijgbaar vanaf de adviesprijs 449 euro incl. btw. Je krijgt dan Windows 10 Home S voor geïnstalleerd met de mogelijkheid om gratis te switchen naar Windows 10 Home via de Microsoft Store. Voor zakelijke klanten is de adviesprijs 499 euro, hierbij wordt Windows 10 Pro voor geïnstalleerd. De versie met 128 GB opslag en 8GB werkgeheugen is voor consumenten met Windows 10 Home S verkrijgbaar voor de adviesprijs vanaf 599 euro incl. btw. Voor zakelijke gebruikers is de versie met Windows 10 Pro beschikbaar voor de adviesprijs vanaf 649 euro.

De Type Cover is in het zwart verkrijgbaar vanaf 99,99 euro. De Signature Type Cover met luxe Alcantara-stoffering kost 129 euro in de kleuren bordeauxrood, platina en kobaltblauw. De Surface Pen is beschikbaar vanaf 109,99 euro en de mobiele Surface Mouse vanaf 35,99 euro.

Reacties (0)