Gesponsord Mobile Smartphones Gesponsord door T-Mobile

Samsung brengt de Samsung Galaxy S23 uit (ADV)

15 januari 2023 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S23-serie

Samsung heeft niet stilgezeten en brengt weer een gloednieuwe serie op te markt met geweldige specs. Lees hier alles over de Samsung Galaxy S23.

Op 1 februari was het dan zover, de release van de nieuwste Samsung S-Series. Het instapmodel is de Samsung Galaxy S23 en dit toestel heeft een hoop moois voor ons in petto. Lees hieronder alle highlights van deze nieuwe Samsung telefoon.

Meer over de Samsung S23?

Op het eerste gezicht lijken er weinig verschillen tussen de Samsung S23 en zijn voorganger, de populaire Samsung S22. Maar niets is minder waar! Deze nieuwe telefoon heeft misschien geen nieuwe display, maar wel een 6,1-inch OLED scherm met haarscherpe beeldkwaliteit en diepe, contrastrijke kleuren. Wat wel anders is, is het camera-eiland. De drie camera’s, – van 50, 12 en 10 MP, op de achterzijde hebben nu een zwevend design voor een strakke afwerking. Net als zijn voorganger heeft de S23 verschillende features om ook in het donker de mooiste video’s en foto’s te maken: Nighography. Voor het eerst zijn deze features ook mogelijk voor de selfiecamera. Wil je de Samsung s23 kopen? Dan kun je nu kiezen voor een mooie nieuwe lavendel uitvoering van de S23 in plaats van roze.

Nieuwe features

De eerste noemenswaardige feature is de processor. Samsung heeft hard gewerkt aan de snelste en meest efficiënte processor tot nu toe, de Snapdragon 8 Gen 2. Hierdoor werkt de telefoon niet alleen heel prettig, het is ook nog eens goed voor de accuduur. Ook draait de S23 op het nieuwste Android besturingssysteem: Android 13. Deze update heeft een hoop privacy mogelijkheden en in combinatie met Samsung Knox zijn jouw gegevens hierdoor extra beveiligd. Ben je overtuigd dat dit het toestel is dat je moet hebben? Je kunt nu de Samsung S23 kopen met abonnement.

Dit artikel is gesponsord door T-Mobile.

Reacties (0)