De OPPO Find X5: kwalitatieve foto’s en razendsnel laden (ADV)

11 februari 2022 2 Minuten 0 Reacties
Oppo Find X5 Series

De OPPO Find X5 is het nieuwste model van de Chinese smartphone-fabrikant OPPO. In China is OPPO een grote naam. De smartphones van dit merk zijn in China zelfs populairder dan die van Samsung en Apple. Inmiddels is het bedrijf een aantal jaar actief in het Westen en kun je de innovatieve telefoons ook hier toevoegen aan je abonnement.

Uitmuntende fotografische kwaliteit

De nieuwste aanvulling op de collectie OPPO-smartphones zijn de OPPO Find X5 en de twee afgeleide modellen OPPO Find X5 Lite en Pro. De toestellen zijn 5G-ready en beschikken over geweldige camera’s, die ontworpen zijn in samenwerking met de bekende Zweedse camerafabrikant Hasselblad. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe smartphone-modellen is dan ook sterk ingezet op een uitmuntende fotografische kwaliteit.

Eigen beeldverwerkings-chip

Door het gebruik van de groothoekcamera, ultra-groothoekcamera en telefoto-camera maak je met de OPPO Find X5 onder alle omstandigheden de mooiste foto’s. OPPO ontwierp ook een eigen beeldverwerkings-chip (de MariSilicon X NPU), die de foto- en videografie van de toestellen nóg spectaculairder maakt. Deze chip maakt real time RAW-verwerking mogelijk en zelfs filmen in het donker behoort nu tot de mogelijkheden. Overigens is de chip niet verwerkt in de Lite-versie van het toestel. Wil je dus genieten van de maximale fotografische functies? Kies dan voor de reguliere X5 of X5 Pro.

Solide toestel

Ook het uiterlijk van de OPPO Find X5 mag er zijn. De keramische achterkant is 168 uur bewerkt, wat een speciale structuur oplevert die geen ruimte laat voor vingerafdrukken. De camera’s zijn weggewerkt in glas. Wanneer je de voorkant bekijkt, zie je een curved scherm, wat het toestel een luxe uitstraling geeft. Het heldere OLED-scherm geeft intense kleuren en scherpe lijnen weer, waarbij alle details goed naar voren komen.

Advertentie

En ook het geluid moeten we niet vergeten. Het toestel beschikt namelijk over twee luidsprekers, waarvan één op de reguliere plek aan de onderkant van de smartphone. De tweede speaker bevindt zich aan de bovenkant van het toestel, wat een stereo-weergave oplevert. Het toestel is in zijn algemeenheid erg stevig en voelt heel solide aan.

Razendsnel opladen

De OPPO Find X5 beschikt over een flink werkgeheugen van 8 GB en 256 GB aan opslag. De X5 Pro heeft zelfs 12 GB werkgeheugen. De toestellen functioneren hiermee moeiteloos bij intensieve taken, zoals het spelen van games en het draaien van andere zware applicaties.

Tel daar het razendsnelle opladen bij op. Want met tien minuten laden kun je het toestel al de hele dag gebruiken, en volledig opladen gebeurt in slechts een half uur. Dit samen maakt van de OPPO Find X5 een gedegen toestel, met geweldige fotokwaliteit en ultiem gebruiksgemak.

Kies voor de OPPO Find X5 als je je abonnement wilt uitbreiden met een van de top-smartphones van deze tijd!

Dit artikel is gesponsord door Oppo.

Reacties (0)