Gesponsord Mobile Gesponsord door T-Mobile

De iPhone 14 serie is een feit: alles wat je moet weten (ADV)

12 augustus 2022 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 14 en plus

Lees hier alles over de nieuwe iPhone 14 serie van Apple. Compleet met nieuw iOS besturingssysteem, innovatieve features en geweldige camera’s.

Op 7 september was het dan eindelijk zover, de lancering van de gloednieuwe iPhone serie van Apple: de iPhone 14 serie. Hij bestaat uit maar liefst vier toestellen: de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Wij vertellen je alle nieuwe features en mogelijkheden.

iPhone 14 en iPhone 14 Plus

De eerste twee modellen uit de de nieuwe iPhone 14 serie zijn de iPhone 14 en iPhone 14 Plus. De iPhone 14 heeft een 6.1-inch Retina display en de iPhone 14 Plus een 6.7-inch display. Het ligt er dus maar net aan waar jij de voorkeur aan hebt. Qua camera’s zitten er twee 12 MP camera’s aan de achterkant en een 12 MP selfiecamera met autofocus. Nóg scherpere foto’s maken die rechtstreeks op social media kunnen dus. Beide zijn uiteraard geschikt voor 5G en zijn voorzien van dezelfde chip als de iPhone 13 serie, namelijk de A15 Bionic Chip.

iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max

De overige twee toestellen uit de iPhone 14 serie zijn de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Ook hier zijn er verschillen in het formaat, een 6.1-inch voor de 14 Pro en 6.7-inch display voor de Pro Max. Beide toestellen hebben een flinke camera upgrade gekregen met een 48 MP hoofdcamera en nog twee andere 12 MP camera’s. Bovendien kun je in 8K beeldkwaliteit filmen, dus je kunt de professionele videograaf in jezelf naar boven halen!

Nieuw besturingssysteem: iOS 16

Apple heeft ook een nieuwe versie van het besturingssysteem uitgebracht, iOS 16. De grootste verandering is de mogelijkheid om je vergrendelscherm volledig te personaliseren. Denk aan andere kleuren, lettertypes en het toevoegen van widgets. Je kunt zelfs meerdere toegangsschermen maken. Maar deze update is voor oudere iPhones ook van toepassing, vanaf de iPhone 8 en hoger is deze update te installeren.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (0)