De Galaxy S7 Edge+ schijnt geannuleerd te zijn

27 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-s6-edge

Het schijnt zo te zijn dat Samsung wederom een versie van de onaangekondigde Galaxy S7 uit de lineup heeft weggehaald: de Galaxy S7 Edge+. Dat zou betekenen dat we dit jaar twee S-modellen op de markt zien verschijnen: de Galaxy S7 en de S7 Edge.

Geen Galaxy S7 Edge+ op komst?

Als we de geruchten mogen geloven, dan komen er dit jaar niet vier, niet drie, maar twee S7-modellen uit. Samsung schijnt namelijk ook de Galaxy S7 Edge+ te hebben geannuleerd, nadat de fabrikant al eerder de S7 Plus uit de lineup heeft gehaald. Dit zou echter niet betekenen dat we helemaal geen phablet van Samsung zouden zien dit jaar, aangezien de S7 Edge een scherm zou krijgen van 5,5 inch (de normale zou een 5,1 inch-scherm krijgen, volgens eerdere geruchten). Deze nieuwe lineup zou de consument meer duidelijkheid moeten geven.

En gelukkig maar, want vier vlaggenschepen onder bijna dezelfde naam is een beetje . Apple brengt tegenwoordig ook twee vlaggenschepen per jaar uit: eentje met een klein en een met een groot scherm, dus het zou ons niets verbazen wanneer Samsung dezelfde route op zou gaan. Volgens dit gerucht krijgen we dus nog steeds een nieuwe phablet in de S-lijn: de S7 Edge. Maar dan zonder de ‘Plus’ in de naam. Of dit gerucht waar is, weten we op dit moment nog niet zeker. Hopelijk verschaft Samsung ons snel wat duidelijkheid over de producten.

Reacties (0)