Gesponsord Mobile Smartphones Gesponsord door T-Mobile

De eerste indruk van de Samsung S23 Ultra (ADV)

17 januari 2023 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S23 Ultra-1

Op 1 februari is de Samsung Galaxy S23 Ultra gelanceerd. Welke specs heeft deze zakelijke telefoon allemaal en waarom is hij de moeite waard? Je leest het hier allemaal.

Onlangs heeft Samsung weer een nieuwe Samsung S-serie aangekondigd. Het uitgebreidste toestel uit deze serie is de Samsung S23 Ultra. Dankzij de innovatieve features en specificaties is dit een ideale werktelefoon. Hieronder vertellen we je alles wat je van deze telefoon moet weten.

Hoe ziet de Samsung S23 Ultra eruit?

De Samsung S23 Ultra heeft een hele hoop te bieden. Beginnend met een 6,8-inch FHD+ Dynamic AMOLED display. Dat betekent een groot scherm met kleurrijk en dynamisch beeld. De telefoon is gemaakt van premium materialen en wordt goed beschermd tegen krassen en stoten door Gorilla Glass 8. Maar misschien wel de grootste bonus van dit toestel zijn de vijf professionele camera’s. De S23 Ultra beschikt over een hoofdcamera van 200 MP, 12 MP ultra groothoekcamera,2x een 10 MP telelens en een 12 MP selfiecamera. Meer dan genoeg mogelijkheden dus om ieder moment tot in detail vast te leggen. Door de verhoogde resolutie van de selfiecamera kun je ook altijd haarscherp videobellen. Qua opslag kun je ook alle kanten op, van 256 GB tot maar liefst 1 TB!

De nieuwste features

De One UI 5 interface geeft jou de mogelijkheid om je toestel helemaal naar wens te customizen. Denk aan kleuren en achtergronden wijzigen en widgets stapelen om ruimte te besparen op je werktelefoon. Wanneer je veel onderweg bent is de Vision Booster een ideale uitkomst. Deze feature zorgt ervoor dat je zelfs in fel zonlicht je beeldscherm altijd goed kunt zien. Dankzij de nieuwe processor, de Snapdragon 8 Gen 2, levert de S23 Ultra ook topprestaties. Efficiënt én zuinig in energieverbruik. Ook zijn al jouw zakelijke bestanden goed beveiligd dankzij Samsung Knox. De beste beveiliging die Samsung op dit moment te bieden heeft. Je kunt de Samsung S23 Ultra nu zakelijk met abonnement bij T-Mobile.

Advertentie

Dit artikel is gesponsord door T-Mobile.

Reacties (0)