De drie beste nieuwe apps voor je iPad #88

29 maart 2015 2 Minuten 0 Reacties
iPad-mini-Air-feature

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je een medewerker van de NSA bent.

TouchTone

TouchTone is een nieuwe game van ontwikkelaars die onder andere betrokken waren bij het spel Threes! Dat TouchStone ook een goed spel is, is meteen te zien. In het spel speel je als medewerker van de NSA en probeer je mensen te hacken die ervan verdacht worden een terroristische aanslag te gaan plegen. Het hacken doe je door simpele puzzelgames. TouchTone is geen simpel spelletje dat je achteloos kunt spelen in de trein, je moet er echt goed over nadenken, maar dat maakt het des te leuker.

TouchTone is voor €2,99 te downloaden in de App Store.

Advertentie
TouchTone

Amazon Photos

Via iCulture werden we vandaag getipt op een wel heel voordelige foto-opslag service: Amazon Photos. Met de app kun je al je foto’s van je iPhone en iPad opslaan in de cloud. Er zijn twee abonnementen: Unlimited Photos Plan dat $12,99 per jaar kost en het Unlimited Everything Plan dat $59,99 per jaar kost. Bij het eerste abonnement kun je onbeperkt foto’s opslaan plus 5gb aan andere bestanden, bij het tweede abonnement kun je alle bestanden onbeperkt opslaan. Een goedkopere opslag-service is momenteel niet te vinden.

De Amazon Photos app is gratis te downloaden.

Amazon Photos

Lifesum

Lifesum is geen nieuwe app, maar werd nog nooit op deze website behandeld en verdient daarom wat aandacht. Wie ook maar een beetje met sporten, wearables en gezondheid bezig is ontkomt niet aan het bijhouden van het eten. Zelf doe ik het ook af en toe een dag, om zo te checken of ik niet veel te veel koolhydraten of vetten eet. Lifesum is veruit de beste app om dit te doen. De app komt uit Europa en werkt dus met Europese opties. Via een barcodescanner kun je producten gemakkelijk invoeren, en via tips, zoals drink meer water voor je lunch of eet nog een appel na je ontbijt leer je nog meer over voeding. Lifesum kan gegevens ook doorsturen en downloaden uit de Apple gezondheid-app.

Lifesum is gratis beschikbaar in de App Store.

Lifesum

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)