De drie beste nieuwe apps voor je iPad #115

11 oktober 2015 2 Minuten 1 Reacties
iPad-mini-Air-feature

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer onder andere een app waarmee je van je vakantiefoto's kunstwerkjes maakt.

YouTube

Nee, YouTube is geen nieuwe app, dat klopt. Maar afgelopen week werd de iOS versie app geüpdatet, en de nieuwe app is compleet veranderd. De app heeft nu het ontwerp gekregen dat ook in de Android YouTube app te vinden is, geïnspireerd op het material design dat Google sinds kort gebruikt voor haar apps. De app is nu een stuk gemakkelijker te gebruiken, en het design is frisser en kan weer een aantal jaar mee.

De YouTube app is gratis te downloaden.

YouTube

Adobe Photoshop Fix

Wie op zoek is naar een app om foto’s mee te bewerken hoeft niet lang meer te zoeken. Adobe heeft afgelopen week Adobe Photoshop Fix uitgebracht, de iPad-versie van de bekende computer software. Photoshop Fix bevat een aantal bijzondere features, zoals het kunnen aanpassen van gezichten door middel van simpele sliders, en het weghalen van ongewenste objecten.

Advertentie

Adobe Photoshop Fix is gratis te downloaden met vereist een Adobe ID (gratis).

Adobe Photoshop Fix

Fantastical 2

Naast YouTube kreeg ook Fantastical 2 afgelopen week een update. Deze gevierde kalender-app is nu helemaal geoptimaliseerd voor iOS 9. Gebruikers van de nieuwste iPhone 6s kunnen snel een nieuwe afspraak maken of een meeting opzoeken via 3D Touch, en iPad gebruikers kunnen de app naast een andere app gebruiken met split view.

Fantastical 2 is te koop voor €9,99 in de App Store.

Fantastical 2

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (1)