De drie beste nieuwe apps voor je iPad #113

27 september 2015 2 Minuten 0 Reacties
iPad-mini-Air-feature

Elke week bespreken we de beste nieuwe iOS-apps voor je iPad. Deze keer o.a. een app waarmee vliegen een stuk minder stressvol wordt.

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer o.a. een app waarmee kinderen natuurverschijnselen kunnen ontdekken.

App in the air

Veel vliegtuigmaatschappijen bieden een app aan waarmee je bijvoorbeeld aankomsttijden en gate-nummers kunt zien, maar App in the air gaat een stapje verder. Deze app helpt je tijdens je hele reis, vanaf het moment dat je je koffer in gaat pakken tot je door de douane bent. De app toont het weer in de plaats waar je landt, heeft een checklist voor bijvoorbeeld het huren van een auto, toont de belangrijkste gegevens van je maatschappij en hoe lang je nog hebt tot je moet inchecken, borden of je vliegtuig vertrekt. De premium versie stuurt zelfs sms’jes waardoor de app ook zonder internet blijft werken!

App in the air is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

Advertentie
App in the air

Seedling Comic Studio

Altijd al je eigen strip willen maken? Open dan direct de App Store en download Seedling Comic Studio! Deze app helpt je namelijk met het maken van een professioneel stripverhaal. Eerst bedenk je een verhaal, vervolgens kun je de strip gaan ontwerpen. Via de camera kun je zelf foto’s toevoegen, uitsnijden en vervolgens op een achtergrond plakken. De app biedt natuurlijk ook mogelijkheden als het toevoegen van tekstwolkjes en speciale effecten.

Seedling Comic Studio is gratis beschikbaar in de App Store maar bevat in-app aankopen.

Seedling Comic Studio

SPL-T

SPL-T is een goed voorbeeld van het spreekwoord ‘don’t judge a book by it’s cover’. Deze app lijkt op de screenshots in de App Store erg gemakkelijk en simpel, maar niets is minder waar. In de app is het de bedoeling om zo snel mogelijk vakken te splitsen, maar dit moet horizontaal of verticaal, afhankelijk van de positie van het mannetje boven in het scherm. Daarnaast bevat de app nog een hele hoop andere complexiteiten, waardoor spelen nooit saai wordt.

SPL-T kost €2,99 in de App Store.

SPL-T

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (0)