De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #74

12 augustus 2017 2 Minuten 0 Reacties
samsung-android-browser

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer de eigen browser van Samsung.

Beat Fever

Spellen als Guitar Hero en Just Dance zijn uitermate populair geworden op gameconsoles. Nu is er ook een soortgelijke rhythm game beschikbaar gekomen voor de smartphone en tablet. Het gaat om Beat Fever, een spel waarin het de bedoeling is dat je op het juiste moment mee tikt op de muziek. De game is voorzien van recente games en je kunt ook aan de slag met een multiplayer-modus.

Beat Fever is nu gratis verkrijgbaar voor iOS en Android.

Beat Fever

iTranslate Converse

Als je op vakantie bent, kan het soms nogal lastig zijn om een ander goed te verstaan. Met de hedendaagse technologie hoeft dat echter niet langer een probleem te zijn. Zo heeft iTranslate nu de app iTranslate Converse uitgebracht, een app die automatisch de taal herkent, waardoor communiceren met elkaar wel heel eenvoudig wordt. In onderstaande video zie je hoe het werkt.

Advertentie

iTranslate Converse is nu gratis verkrijgbaar voor iOS.

iTranslate Converse

Ristar

Liefhebbers van klassieke games hebben ongetwijfeld wel eens gehoord van de platformer Ristar van Sega Forever. Het spel kan gezien worden als een ondergewaardeerd meesterwerk en nu heeft men besloten nieuw leven in de game te blazen. Alhoewel het spel op de tablet en smartphone nog niet helemaal vlekkeloos te spelen is, wilden we hem toch niet achterwege laten in deze lijst.

Ristar is nu gratis verkrijgbaar voor Android en iOS.

Ristar

Samsung Internet Browser

Samsung heeft op zijn eigen smartphones een eigen browser staan. Sinds kort is deze browser echter ook te downloaden op andere smartphones. Samsung heeft de beta-versie van zijn browser namelijk in Google Play geplaatst. Ben je altijd fan geweest van de browser, maar inmiddels overgestapt op een andere telefoon, dan kun je nu dus alsnog aan de slag met de oude, vertrouwde browser.

Samsung Internet Browser is nu gratis verkrijgbaar voor Android.

Samsung Internet Browser

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)