De Apple Pencil kan best wat druk hebben

23 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
Apple-Pencil

Er is een YouTube-video opgedoken waarin een tester uitprobeert hoeveel druk de Apple Pencil van de iPad Pro kan hebben. Spoiler: uiteindelijk breek de bovenkant van de Pencil wel degelijk, maar daar is een hoop getrek en geduw aan voorafgegaan.

De Apple Pencil breekt niet zomaar

In de onderstaande YouTube-video kun je zien hoe stevig de Apple Pencil van de iPad Pro is. De YouTube in kwestie, Zach Straley, maakt wel vaker video’s waarin hij nieuwe producten probeert te slopen en in het geval van de Apple Pencil kost het hem toch echt flink veel moeite. Het lijkt er bijna op alsof Apple een soort mechaniek heeft ontworpen die meegeeft wanneer je de Pencil per ongeluk aanstoot wanneer die op tafel ligt, of wanneer je hem op een verkeerde manier uit de iPad Pro probeert te trekken (in geval van haast, of iets dergelijks).

Wanneer je de bovenstaande video hebt bekeken, dan weet je dat de Pencil uiteindelijk breekt – maar wel na flink wat getrek en geduw. De Appe-stylus breekt dus niet zomaar, is de conclusie, en je moet er echt veel moeite voor doen wil je dat toch voor elkaar krijgen. Sterker nog: uit de bovenstaande test blijkt dat het echt een bewuste handeling moet zijn, want ‘per ongeluk’ lijkt niet te werken. Ook zien we aan het einde hoe stevig de Pencil als geheel is: wanneer de YouTuber de stylus probeert te breken, dan lijkt dat niet te kunnen.

Reacties (0)