Concept: Samsung Galaxy One Windows 8 tablet met ingebouwde projector

25 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
Concept-Galaxy-One-Samsung-wit

Windows 8 staat om de hoek en de verwachtingen van dit nieuwe besturingssysteem zijn hoog gespannen. We hebben al mogelijke Windows 8 tablets van HP en Dell voorbij zien komen maar ook fabrikanten die tot op heden overwegend Android tablets gelanceerd hebben zullen een poging wagen. Ook Samsung zal dus wel degelijk concrete plannen hebben liggen.

De markt voor Windows 8 tablets zal dan ook snel vollopen met nieuwe modellen en om je van de concurrentie te onderscheiden is een apart design met unieke features gewenst. Ontwerpers Laura Hong en Charles de Belizal zijn aan de slag gegaan voor een Samsung concept tablet. Deze tablet heeft de naam Galaxy One meegekregen en beschikt over een apart design en een ingebouwde projector.

De Galaxy One is voorzien van een metalen lijst, een fraai vormgegeven achterzijde met ingebouwde standaard van geborsteld aluminium, en een ingebouwde projector waarmee je een film op je muur kunt projecteren. De standaard aan de achterzijde kan op twee manieren gebruikt worden; een voor een lichte hoek wanneer je iets projecteert of iets wilt schrijven en een voor een grote hoek om bijvoorbeeld een video op de tablet te kijken of een videoconferentie te houden.

Een extra accessoire is de stylus welke ook in het frame van de tablet geschoven kan worden. De Galaxy One zou in een zwarte en een witte uitvoering komen, maar voordat je te enthousiast wordt benadruk ik nogmaals dat het om een fraai concept gaat. Natuurlijk mogen we hopen dat Samsung dit ook ziet en binnen niet al te lange tijd iets dergelijks lanceert.

Advertentie

Via: Notebookitalia

Reacties (0)