Call of Duty: Advanced Warfare companion app nu uit

03 november 2014 1 Minuut 4 Reacties
call-of-duty-advanced-warface

Speluitgever Activision Blizzard heeft de officiële companion app voor de first-person shooter Call of Duty: Advanced Warfare uitgebracht. De app is nu te downloaden voor iOS, Android, Windows en Kindle.

Call of Duty: Advanced Warfare

Speluitgever Activision Blizzard heeft gisteren officieel de companion app voor de first-person shooter Call of Duty: Advanced Warfare uitgebracht. Met de companion app kun je een aantal dingen die fans van de langlopende serie kunnen waarderen, waardoor het misschien wel een must is wanneer je vandaag of morgen de game in huis haalt. Feitelijk verschilt de app niet zo veel van de app die Activision vorig jaar uitbracht, voor de vorige Call of Duty. De functies zijn nagenoeg hetzelfde, alleen dan geschikt gemaakt voor dit nieuwe deel.

Met de app is het namelijk mogelijk om een clan aan te maken of er eentje te zoeken en je aan te melden bij een bestaande clan. Met die clans kun je straks meedoen aan de Call of Duty: Advanced Warfare Clan Wars: een officiële modus die exclusief met de app te spelen is. In Clan Wars nemen acht teams het tegen elkaar op in een territoriale strijd. Kom je als winnaar uit de bus, dan speel je daarmee unieke content vrij voor de game die je op je spelcomputer speelt. Met die content kun je je character’s uiterlijk aanpassen.

Ook kun je je clan-ervaring bekijken in de War Room, emblems en je profiel bewerken en nog veel meer. Check daarvoor de bovenstaande video. De Call of Duty: Advanced Warfare Companion App is nu gratis te downloaden via de onderstaande links. Ook is het mogelijk de app te downloaden voor je Kindle.

Advanced Warfare Companion App

Reacties (4)