Blizzard zal veel veranderen aan de regels van Hearthstone

03 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
heartstone

Blizzard heeft laten weten dat een toekomstige update aan het populaire kaartspel Hearthstone veel zal veranderen aan de manier waarop we het nu spelen. Zo zal het spel onderverdeeld worden in twee formats: de wilde en de normale variant.

Binnenkort speel je Hearthstone een beetje anders

Speluitgever Blizzard heeft bekendgemaakt dat er in toekomst het één en ander zal veranderen aan de manier waarop Hearthstone gespeeld wordt. Zo krijgen spelers meer deck slots tot hun beschikking. Ook zal de game voortaan in twee formats opgedeeld worden. Zo hebben we de Wild mode, dat is de manier waarop het spel nu wordt gespeeld. In deze modus kun je gewoon alle kaarten en decks gebruiken zoals je wil. Wil je alleen met de nieuwste releases spelen, dan kun je kiezen voor de Normal mode, waar je dus alleen met nieuwe kaarten speelt.

Blizzard ziet ‘nieuwe kaarten’ als kaarten die in hetzelfde kalenderjaar zijn uitgebracht, dus je hebt dan nog steeds veel kaarten tot je beschikking. De Normal modus is alleen beschikbaar wanneer je Friendly Challenges, Ranked of Casual opstart. Het heeft geen effect op Arena, Solo Play en Adventures. Dit gaat de standaardmodus straks ondersteunen:

  • Basic
  • Classic
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
  • The League of Explorers
  • The Spring 2016 Expansion

Curse of Naxxramas en Goblins vs Gnomes zullen dus niet meetellen wanneer die verschijnen. Als laatste verandering zal er een aparte ranking zijn per modus, dus Normal of Wild. Het is nog niet duidelijk wanneer de update zal verschijnen, maar mogelijk gebeurt dat in de lente van dit jaar. Datzelfde geldt voor de nieuwe kaarten voor Hearthstone.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Reacties (0)