Bixby-knop op oudere Samsung Galaxy-toestellen ook aan te passen

22 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Bixby

Samsung heeft laten weten dat oudere Samsung Galaxy-toestellen ook de optie krijgen voor het aanpassen van de Bixby-knop. Het gaat om een aantal premium smartphones van het bedrijf, zoals bijvoorbeeld de Galaxy S8 en de Galaxy S9.

Bixby-knop aanpassen op je Samsung Galaxy

In het verleden is er al veel geschreven over het bestaan van de Bixby-knop op premium Samsung-smartphones. Omdat bijna niemand de stemassistent gebruikt, voelt de knop aan als fysieke bloatware voor veel mensen. Daarom was het zulk goed nieuws dat Samsung gebruikers in staat stelt de knop aan te laten passen op de Samsung Galaxy S10. Nu heeft Samsung ook bekendgemaakt dat de functionaliteit naar oudere Samsung Galaxy-toestellen wordt uitgerold, zodat iedereen dezelfde mogelijkheid tot z’n beschikking krijgt.

Iedereen met een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 8 en Galaxy Note 9 kan binnenkort de update verwachten. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de Android Pie-update die nu langzamerhand wordt uitgerold naar andere smartphones. De Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ en Galaxy S10E worden daar standaard van voorzien; de Galaxy S8 is deze week voorzien van de update. Het wachten is nu op het moment dat de update ook de smartphones zal gaan aandoen.

Reacties (0)