ASUS onthult Padfone in februari, hands-on tijdens CES

10 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Padfone-press

De ASUS Padfone hebben we al redelijk vaak voorbij zien komen maar voor alsnog heeft ASUS de tablet / smartphone combinatie niet officieel gepresenteerd. Dat zal helaas ook niet tijdens deze versie van de CES gebeuren, maar tijdens het Mobile World Congres in Barcelona volgende maand. Ondanks het feit dat er qua specificaties nog nauwelijks iets bevestigd is was de tablet tijdens de CES wel aanwezig.

De Padfone zal bij de lancering draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en waarschijnlijk beschikken over een quad-core Tegra 3 processor. Het unieke van dit product is dat de smartphone achterin de tablet geschoven dient te worden en en als ‘brains’ voor het apparaat fungeert. NetbookNews kreeg van ASUS een korte demonstratie van de Padfone, welke je terugvindt in onderstaande video. ASUS heeft er wel bij gezegd dat de software en hardware nog in ontwikkeling zijn. Ook liet de fabrikant weten dat het keyboard dock van de huidige Transformer ook op de Padfone te gebruiken zal zijn.

Tijdens de CES 2012 heeft ASUS ook een nieuwe versie van de Eee Pad Transformer Prime onthuld, naast twee nieuwe 7 inch Eee Pad MeMO tablets.

Reacties (0)