ASUS MeMO Pad 10 duikt op in unboxing en hands-on video

20 januari 2013 1 Minuut 1 Reacties
ASUS-MeMO-Pad-10

ASUS komt dit jaar met de MeMO Pad serie tablets die bestaat uit modellen met wat mindere specificaties maar ook een aantrekkelijker prijskaartje. Het eerste model, de 7 inch MeMO Pad 7 ME172V, moet in maart naar Nederland komen. Het tweede model, de MeMO Pad 10 ME301T, is nog niet officieel door de Taiwanese fabrikant gepresenteerd.

ASUS MeMO Pad 10 (ME301T)

Eerder deze week kreeg Tablets Magazine van een anonieme bron de volledige lijst aan specificaties van de ASUS MeMO Pad 10, ook wel de ME301T genoemd. Zo beschikt de tablet onder meer over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz quad-core Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, en USB en HDMI poorten. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean.

Hands-on video

De Hongaarse website Tech2 heeft de MeMO Pad 10 reeds in handen gekregen en onderstaande unboxing en hands-on video gemaakt. Hoewel er niet in gesproken wordt krijgen we toch een aardige indruk van de mogelijkheden van de tablet.

Prijs en beschikbaarheid

Het enige wat nu nog ontbreekt is de prijs van de MeMO Pad 10. Eerdere geruchten spraken over een prijs van 300 euro maar dit is mogelijk net iets teveel. Voor een paar tientjes meer krijg je namelijk de ASUS Transformer Pad 300 waar ook een keyboard dock op aangesloten kan worden. De verwachting is dat ASUS de MeMO Pad 10 ergens in de komende weken officieel zal lanceren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

T.A Blet

T.A Blet
20 januari 2013 om 13:42

Schitterende tablet, laat dat maar aan Asus over!
Witte achterkant ben ik niet zo kapot van, 1/2 minpuntje.
En kijk eens naar dat volle wifi-signaal.
Zei laatst nu iemand dat ze niet bestaan, tablets met goed wifiontvangst.

Toppie van Asus, wordt een bestseller.

Samenvatting.
Score.
——-
Tablet 9.5
Achtergrondmuziek -3

Inloggen