ASUS Eee Pad Slider versus ASUS Eee Pad Transformer (video)

12 augustus 2011 1 Minuut 2 Reacties
slider-transformer

We hebben al wat hands-on video's van de ASUS Eee Pad Slider gezien, maar interessant is om te zien hoe de tablet presteert en functioneert ten opzichte van de ASUS Eee Pad Transformer, de meest populaire Android tablet van dit moment. Tabletbite.com heeft de twee tablets eens grondig vergeleken.

De twee tablets lijken erg veel op elkaar wat betreft de hardware, het display en de features, maar toch zijn er genoeg verschillen te ontdekken. Beide tablets beschikken over het Android 3.x (afhankelijk van de update) besturingssysteem, een Tegra 2 processor, 1GB aan RAM geheugen en 32GB (De Transformer komt ook in 16GB) aan opslaggeheugen. Ook zijn is zowel de Transformer als de Slider voorzien van een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Wifi, Bluetooth, mini HDMI, een microSD card slot, een 1.2 megapixel camera op de voorzijde en een 5 megapixel camera op de achterzijde.

De Slider heeft een geïntegreerd keyboard en beschikt over een volwaardige USB poort, terwijl de Transformer twee USB poorten en een SD card reader krijgt via het optionele keyboard dock.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Peter

Peter
26 september 2011 om 19:35

Geachte redactie,
Recent heb ik een Asus Eee Pad Transformer aangeschaft. Mooi apparaat maar helaas werkt de email niet via Exchange. Vandaag heb ik hetzelfde geprobeerd bij een Samsung Galaxy Tab 10.1 en een Sony Tab S en ook daar werkt dit niet. In de testen lees ik hier nergens iets over terwijl dit een ernstige tekortkoming is voor (zakelijke) gebruikers. De technische support van Asus geeft als antwoord dat er een firmware update van Asus komt die dit probleem oplost maar kan niet aangeven wanneer dit beschikbaar komt. Vreemd dat het ook op Samsung en Sony niet goed werkt. Dan denk je toch eerder aan een probleem in Android 3.2 Graag uw reactie.
Vr.gr.,
Peter

Inloggen


26 september 2011 om 19:49

De kans is inderdaad erg groot dat het aan Android ligt aangezien daar 99 procent van alle software op je tablet vandaan komt. Als het ook op andere tablets inderdaad niet werkt lijkt me het duidelijk en absoluut een slechte zaak gezien de zakelijke markt een belangrijke is. Ik zal zelf ook eens informeren bij ASUS e.d. Wellicht dat je meer mensen tegen komt met hetzelfde probleem als je de vraag stelt op de productpagina van de Transformer.

Inloggen