Archos toont teaser voor nieuwe G10 XS tablets met keyboard dock

14 maart 2012 1 Minuut 0 Reacties
Archos-G10

Archos introduceert deze week pas de nieuwe G9 Turbo ICS modellen in Nederland maar mocht je daar op gewacht hebben dan is het wellicht interessant om nog wat langer te wachten. Archos heeft namelijk vandaag een teaser video gepubliceerd voor de nieuwe G10 XS serie.

De onderstaande teaser video is daadwerkelijk een teaser want veel kunnen we er niet uit opmaken. Wat we zien ziet er zeer gelikt uit en daarbij lijkt de getoonde tablet een wat slanker dan de G9 tablets. Qua design heeft het getoonde model nog wel veel weg van de G9 serie, met afgeronde hoeken en een langwerpige vorm. Verder is de kleur wit iets wat we nog niet zagen in het assortiment van Archos.

Een zeer opvallend detail in de video is een keyboard (dock) dat veel aandacht krijgt. Het is een op het eerste gezicht zeer fraai keyboard maar het is niet helemaal duidelijk of het een dock is. De tablet kan er op gelegd worden waardoor je zou denken dat het een combinatie is zoals we kennen van de ASUS Transformer tablets.

Advertentie

De website Arctablet weet verder te melden dat de tablet met keyboard zo’n 11mm dik moet zijn en dat de losse tablet een profiel heeft van slechts 7.6mm. Verder zouden de G10 xs modellen beschikken over Google certificering met Google applicaties en te koop zijn voor een prijs tussen de 200 en 400 euro. Wel moet je nog even geduld hebben want de G10 serie zou pas in september op de markt verschijnen.

Archos tablets 2012

  • Budget Arnova tablets (50-150 euro)
  • De nieuwe Archos Elements (100-200 euro, nog niks over bekend behalve dat ze Google gecertificeerd zijn)
  • De Archos G10 topmodellen (200-400 euro)

Eerder gingen er al geruchten dat de nieuwe G10 serie van Archos uitgerust zou worden met de WiDi techniek voor draadloze communicatie tussen twee apparaten middels Wifi. Kortom, deze teaser zorgt voor veel vragen maar zorgt ook voor hoge verwachtingen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)