‘Apple noemt de iPhone 8 straks de iPhone X, als in 10’

02 september 2017 1 Minuut 0 Reacties
iPhone 8 render

Er is een nieuw gerucht verschenen over de naam van de aankomende iPhone 8: volgens geruchtenmakers gaat 'ie iPhone X heten. De X wordt een jubileumtoestel, waar de X in dit geval staat voor het cijfer tien.

iPhone 8 wordt iPhone X – gerucht

De redactie van de Nederlandse Apple-nieuwswebsite iCulture claimt de scoop te hebben als het gaat om de naam van de iPhone die het internet momenteel kent als iPhone 8. Uit een ‘betrouwbare bron’ heeft de redactie vernomen dat de naam van het jubileumtoestel iPhone X wordt, waar de X in de naam refereert aan het cijfer tien. Het schijnt dat deze bron het eerder al bij het juist eind had wat de iPad Pro 10.5 betreft, dus geeft de site de bron het voordeel van de twijfel. Het is en blijft echter nog een gerucht, tot 12 september.

De naam iPhone 8 zal echter niet verloren gaan. De toestellen die we tot op heden kenden als de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus gaan straks door het leven als de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Ook vertelt de bron dat Nederland straks bij de eerste golf aan landen zit waar de iPhone X en haar zusjes zal worden uitgebracht. Het wachten is nu op Apple, die uiteraard niet heeft gereageerd op het ontdekte gerucht van de nieuwsredactie. De verwachting is dat Apple op 12 september de nieuwe iPhones en andere producten zal aankondigen.

Reacties (0)