‘Apple brengt oplaadmat Airpower uit in september’

14 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
apple-airpower-draadloze-oplaadmat

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Apple in september, volgende maand dus, de draadloze oplaadmat Airpower uit. Met deze mat is het mogelijk je recent aangeschafte iPhone, Airpods en Apple Watch op te laden.

Airpower verschijnt volgende maand – gerucht

Bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van Apple melden tegenover het Chinese medium Chongdiantou dat Apple voornemens is de draadloze oplaadmat Airpower in september uit te brengen voor een bedrag van 145 dollar (127 euro). Aanvankelijk had Apple het plan deze handige accessoire uit te brengen in juni, maar eerder kwam al naar buiten dat die lancering werd opgeschoven naar september van dit jaar. Deze geruchten komen dus overeen met die andere geruchten, waardoor het nieuws toch wat meer gewicht krijgt.

De reden voor het uitstel heeft mogelijk te maken met problemen met oververhitting. De prijs van de accessoire zou nog wel eens kunnen kloppen. Officiële Apple-accessoires zijn nog goedkoop geweest. Met de draadloze oplaadmat Airpower kunnen gebruikers drie Apple-producten, die ondersteuning aanbieden voor draadloos opladen, tegelijkertijd opladen. Denk bijvoorbeeld aan je iPhone, Apple Watch en Airpods. Het wachten is nu totdat Apple zelf de lanceringsdatum aankondigt; het bedrijf heeft niet gereageerd op de geruchten.

Reacties (0)