Apple brengt een nieuwe versie van iOS 10.1.1 uit voor iPhone en iPad

10 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
iOS-10

Apple heeft op woensdagavond Nederlandse tijd een nieuwe versie van iOS 10.1.1 vrijgegeven, die je waarschijnlijk niet hoeft te downloaden. Mocht je deze versie van het besturingssysteem nog niet hebben ontvangen, dan doe je er wel goed aan om te updaten.

Download iOS 10.1.1

Enkele weken geleden heeft Apple iOS 10.1.1 vrijgeven voor iPhone en iPad. Deze update bracht een belangrijke fix met zich mee met betrekking tot de bluetooth-verbinding. Zo was het voor 10.1.1 niet altijd mogelijk een smartwatch te koppelen aan een smartphone, wanneer dat geen Apple Watch was. Deze nieuwe update lijkt geen grote veranderingen te introduceren voor het systeem. Sterker nog, op het eerste gezicht lijkt alleen het buildnummer aangepast te zijn. Mogelijk is er een enkele fix voor een kleine, niet veelvoorkomende bug.

De nieuwe build heeft het nummer 14B150 gekregen. Het oude nummer was 14B100. Mocht je er zeker van willen zijn dat je altijd de nieuwste versie van iOS 10 op je toestel wil hebben staan, dan kun je de update downloaden via iTunes. Dat programma kan namelijk herkennen dat er nieuwe software beschikbaar is. De nieuwe build is niet via een over-the-air-update beschikbaar, waardoor de gedachte leeft dat het geen noodzakelijke update betreft. Ondertussen is Apple druk bezig met het testen van iOS 10.2, in verschillende bèta’s.

Reacties (0)