Apple bevestigt iPad-evenement voor 16 oktober

08 oktober 2014 1 Minuut 1 Reacties
iPad-event-16-oktober

Het is eindelijk officieel; Apple's nieuwste iPad wordt of iPads worden op 16 oktober gepresenteerd. Het bedrijf uit Cupertino heeft zojuist de persuitnodigingen de deur uitgedaan en daaruit kunnen we opmaken dat ook volgens Apple lang genoeg geduurd heeft.

De verwachting is dat Apple volgende week donderdag, 16 oktober, in ieder geval de nieuwe iPad Air aankondigt. Er gaan al maanden geruchten over dit model en vanmiddag verschenen zelfs de eerste afbeeldingen, zo wordt althans beweerd door de bron, online. De iPad Air 2 zou gebruik maken van de nieuwe A8-processor, een stuk dunner en lichter zijn dan zijn voorganger en beschikken over de TouchID vingerafdrukscanner.

Maar, mogelijk krijgen we meer dan één nieuwe iPad te zien. Hoewel de geruchten elkaar tegenspreken komt Apple mogelijk met de iPad mini retina 2, een model dat waarschijnlijk dezelfde vernieuwingen kent als zijn grotere broer. Daarnaast gaan er geruchten over een iPad Pro, een tablet met een 12.9-inch formaat die mogelijk zowel iOS als OSX kan draaien. Voor de Mac-gebruikers is het interessant dat Apple waarschijnlijk bekendmaakt wanneer OSX Yosemite verschijnt. iOS-gebruikers krijgen mogelijk meer informatie over de eerste grote update voor iOS 8, iOS 8.1.

Natuurlijk zal het iPad-evenement van Apple weer op verschillende manieren live te volgen zijn en op donderdag 16 oktober voorzien we je zoals altijd weer van de beste liveblogs en livestreams.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Sam

Sam
08 oktober 2014 om 20:36

Het gebrek aan gelekte onderdelen van het pro model doen mij de komst wel in twijfel trekken. En dat het een duel boot systeem wordt geloof ik al helemaal niet.

Inloggen